Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänker i skrift


jag tänker
i skrift

hur flyter orden jag säger
fram över pappret
vilket typsnitt
skulle passa dem?

times new roman
courier
bookman old style

ibland tänker jag kursivt
ibland understruket

det varierar
efter innebörd och känsla

det enda jag vet säkert
- jag skriver hellre
än jag talar




Fri vers av lisalajsa VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-08 20:56



Bookmark and Share


  Elina Vacker
Mmm...samma här. Tanke, öga, hand med den tanketid det medger känns oftamer tryggt än att låta spontaniteten råda där avståndet mellan tanke och uttalade Ord ofta kan bli lite väl kort och med ibland katastrofala resultat och stor ånger
2017-10-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag skriver hellre än jag telefonerar.
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

lisalajsa
lisalajsa VIP