Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tullbanditen

Det var en elak bandit
som var i ständigt behov av sprit
OP, Hallands och Skåne Akvavit

Och den boven det var jag
För jag stjäl varendaste dag
En pava från tullens spritbeslag!




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 151 gånger
Publicerad 2016-09-08 23:32



Bookmark and Share


  objekt3
Jesus tog sin rensel o drog hem till tulltjänstemannen för att käka

alla bara Hur kan du



- vi är våra jobb ;)
2016-09-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror på offentliga spöstraff för stöld.
När det gäller brottsbekämpning har vi mycket att lära av Iran.
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li