Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogen är en famn

Skogen är en famn,
Många har gått där långt före dig.
Milt viskar vinden ditt namn mellan bladverken.




Fri vers av Feminaz
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-09 09:23



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i dina ord...vackert...
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz