Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det danas

Sätta frö och vänta på blomma.
När det efter väntan äntligen knoppas
är det en sån fröjd att jag hänger och slänger
och slår kullerbyttor från knopp till knopp.




Fri vers av Feminaz
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-09 09:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En livfull text, från väntan till rörelse! :-)
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz