Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till hamish


Ditt rätta namn är kärlek

Jag är här och du är där
men vi är här i samma tid

Med ordet som vapen
ger vi oss ut i strid
Strida för kärleken
är en stor sak
att säga sanningen
och vara rak

Det kan också vara svårt
om folk vill misstolka
det du sagt
Men ha tålamod min vän
än är inte sista kortet lagt

För alla bär en ryggsäck
med kulturella erfarenheter
Där miljö och uppväxt
gör den du är
och ger dig ett namn som du bär
Du heter vad du heter

Ditt rätta namn är kärlek
det borde det vara
För alla kommer från samma källa
dit vi tillsammans en dag ska fara

Av vatten är du kommen
av vatten är du här
En dag ges du tillbaka till havet
som dina tårar bär

Du är älskad nu och för all framtid
av den stora Kärleken
som en del kallar Gud
Älska varandra är väl egentligen
vårat första bud

Vi är en del av allt detta stora
Vi är dag och vi är natt
Vi är sorg och vi är skratt

Och du är aldrig ensam
För jag är här och du är där
och vi är här i samma tid





Fri vers av Spirit
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-05-12 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit