Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knopp gömmer blomma


Knopp gömmer blomma,
som omslutande händer om ett ansikte i dvala
Dag läggs till dag av väntan
som pärlor på en tvinnad tråd.




Fri vers av Feminaz
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-09 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz