Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mitt socker

Mitt lilla socker söt som flor
med två risgryn som i underkäken bor
tiden stannar då du brett ler
av dig får jag aldrig nog vill bara ha mer och MER
var dag med dig sker små under
du har belägrat mitt hjärta med liv och dunder
jag älskar dig mitt lilla pyre
ett liv utan dig- ett liv utan syre!




Fri vers av Josi
Läst 656 gånger
Publicerad 2006-05-12 10:35



Bookmark and Share


  loren
jag vill också göra sockerbitar... :)
fin hyllning
2006-09-06

  Markattan
Härligt skrivet om kärleken till detta lilla pyre.
2006-06-28

  yoyyo
sött ja :D
vackert
"jag älskar dig mitt lilla pyre
ett liv utan dig- ett liv utan syre"
2006-05-19

  Daniel_78 VIP
söckersött :)
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Josi
Josi