Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker detta är min vackraste dikt!


Lovsång

När morgontuppen högljutt gal
När vårvinden blåser sval
När morgon efter natten gry
När nattens mörker tvingas fly

När solen över naturen stråla
och allt i gyllengult måla
När vattnet forsar in över stranden
och formar blänkande tecken i sanden

Då jag ber till Moder Jord
Då jag känner glädjen i mitt blod
Då jag vill till varje pris
fortsätta bo i detta paradis




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-09 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fantastiskt vacker dikt! Applåd.

2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li