Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsinsikt!

Akilleshälen,
den ständiga kampen med sig själv!
Hur många gånger,
ska man börja om från början?
Svar:
Hur många gånger som helst!




Fri vers av Feminaz
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-11 12:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att aldrig ge upp...
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz