Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Milda sol, åh ditt leende

Njuter septembersol i en retro rottingfåtölj.
Framför mig sträcker paprikaplantan yppigt på sig.
En av hennes blommor har skrumpnat ihop
och med förtjusning ser jag en liten framväxt uppenbara sig.
Särskilt roligt är det eftersom fröna från början
kommer från en frukostpaprika i våras.
Det kommer så nära
när det växer till inför ögonen på en.
Att det danas, utav jord, frön och sol,
ett livets under!




Fri vers av Feminaz
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-11 16:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Livets under, ja, och man böjer sin nacke av vördnad!
2016-09-12

  Elwania
seende ögon skådar liv
2016-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz