Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrik och gråt

Jag vill yla, jag vill skrika
Så att min smärta kan försvinna
Ditt hjärta jag ej kan vinna
Din värld jag ej kan berika

Jag vill tjuta, jag vill gråta
Jag vill kasta min ångest bort
Men du har mig aldrig förstått
Men du vill mig ej förlåta

Jag tjuter och jag gråter
där jag ligger ihoptryckt i agoni
Men du för mig har ingen sympati
Men åt min olycka du bara ler

Jag ylar och jag skriker
För att jag med dig vara vill
Fast du mig ryggen vänder till
Fast min kropp sig dubbelt viker




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-11 21:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Skarpt laddad situation med bra formulerade verser!
2016-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li