Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krav!

För att syssla med politik
behöver man ej förstånd i kubik
Man klarar sig bra med retorik,
manipulation och pragmatik!

För att vara proletär
behöver man inte vara revolutionär
Inte argsint och inte reaktionär
Proletär är bara något man är!

För att vara kapitalist
behöver man inte vara rättshaverist
Inte imperialist och rojalist
Det räcker att man är materialist!

För att vara intellektuell
behöver man inte vara formell
Inte säll eller experimentell
Men ofta mot systemet oppositionell!




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-11 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li