Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmordsattack

En självmordsrebell
I en varubil
Psykiskt labil
Projektil

En plötslig hög smäll
Allt av eld
Någon fälld
Statsanställd

Ett offer i en tabell
I en brödkö
Ung mö




Bunden vers (Annat versmått) av Andreas_li
Läst 186 gånger
Publicerad 2016-09-12 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li