Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet Midsommarafton


Sjö av Guld [rimvers]

~¤~

Himmelsblå
sjö av guld
svartvita dragspel
sjunger då

Röda dragspel små
på magens rund
vita dragspel
och svarta likaså

Mörkrets ridå
fåglars mund
svarta toner
ljuder då

Morgonen få
allt gå runt
svartvita dragspel
sover då


24 jun 2016

L Patrik W Johansson




Bunden vers (Rim) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-13 18:27



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*Patrik*
Ljuvlig"Poesi
public*på min*Födelse-D.
Genialt**Tack*Kram*irene.
2016-09-16

  ResenärGenomLivet VIP
Vacker dikt...fint rimmad...
2016-09-14
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP