Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjung om livet

Sjung om livet, sjung!
Medan du ännu är ung
Sjung om framtiden, sjung!
Innan livsbördan blir för tung

Sjung om vänskap, sjung om vänner
Sjung om allt som du inom dig känner
Sjung om kyssar, sjung om smek
Sjung om det som vi kallar kärlek
Sjung om djuren, sjung om naturen
Sjung om den glädje som gör dig uppburen
Sjung om fester, sjung om viner
Sjung om dagar när lyckans sol skiner
Sjung om baler, sjung om dans
Sjung om livslyckans enorma glans
Sjung om vetenskap, sjung om poesi
Sjung om framtiden och inga problem däri
Sjung om världen, ja, sjung om allt
Sjung innan livsvinden blåser kallt

Sjung om livet, sjung!
Sjung medan du ännu är ung
Sjung om framtiden, sjung!
Sjung, innan livsbördan blir för tung




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-13 22:00



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Lite sjukt på något sätt men kul!
2021-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li