Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren

Månen sprider sitt kalla sken
över den som om natten vandra
Ett ljus vitt som elfenben
Mörkret mot ljuset stranda




Bunden vers (Rim) av Andreas_li
Läst 194 gånger
Publicerad 2016-09-13 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li