Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Den syrlige agenten"


Ingen kände till hela hans bakgrund
Men han hade egentligen uppstått
I Bohms bageri
Från en rikligt överjäst deg
Det var därför han var så hård
sur och stadd vid kassan jämt!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-14 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP