Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är den moderna tekniken bara sååå bra att ha - nätet är fullt av grammatik ;) här är länken till ett avsnitt jag hittat: https://www.youtube.com/watch?v=HZp1yJnPtdM, trevlig klassresa bland orden!


Om livets och skriftandets grammatik

 

 

Envar följer sin grammatik

i livet den kallas etik

 

i språket finns också en slik

för ordens fria akrobatik

 

på youtube du får en lektion

med svensk grammatik i funktion

 

till nytta och glädje för dig och mig,

visst är det tryggt att här lära sig

(själv, utan bockar i kanten!

se andra sidan av slanten)

 

 

2016-09.15  13:26




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-15 15:12



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
ordets fria akrobatik gillar jag
2016-11-01

  Zandor
verkar krångligt...;-)
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP