Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njuter av hösten!


HÖSTEN

Ett sprakande färgspel naturen oss ger.
Hösten är vacker med allt vad en ger.

Vandrar i prasslande gul/röda löv.
Andas i doften av fuktig jord.

Tack vår älskade moder jord.
Står liten och stum, det finns inte ord.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-15 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP