Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT BLIR STILLA!

Nu är allt som vi sått i början av sommaren upptaget ur jorden.
Potatis, morötter, rödbetor.

Soliga dagar gör att vi är ute så mycket som möjligt.
Hösten är skön, allt lugnar ner sig.

Sommargästerna har åkt hem.
Lite tomt blev det i alla fall.

Båten är uppdragen, likaså bryggan.
Jag kokar korvgryta på färska rotsaker.

På kvällen tätnar mörkret.
Mysljusen tänds och brasan knastrar.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2016-09-15 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP