Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekspaj smaksatt med kyssar och blåbär


Pajar allt motstånd
smular sönder rädslorna


bakar en smulpaj

 




Bunden vers (Haiku) av Nic
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-12 15:11



Bookmark and Share


  rebecca d
rolig lek med ord!:-)
2006-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic