Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ode till dem med sår.


Sår



Du kommer att komma ut ur det här med sår
men detta kommer ge dig poesi.

Såren kommer spricka upp och ur dem kommer det rinna svarta diamanter.

Ingen kommer sitta bredvid dig i klassen eller vilja vara med dig på rasten.

Den du blir förälskad i som först är din trygghet börjar att slå dig.

Den som skulle ta hand om dig och älska det barnet du är misshandlar dig och låser in dig.

Kanske kommer ditt liv att ordna sig men mest troligt kommer det inte det med en gång, men alla dina sår kommer ge dig poesi.




Fri vers av Nadja Auer
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-17 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nadja Auer
Nadja Auer