Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

unDer

 

 

Av lättnad såväl som kyla sluts min dörr ut mot

jag har dagar färdiga, då jag klätt mig tjocktröjjig

den där slitna med alla hål,

halsdukig och en rosa ful mössa  

beskurit äppelträden, nypt av hallongrenar

plockat bär och mina röda fingrar har frusit

men

nu stänger jag till

 

häller mig under tjocka täcken

 

vid dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-17 19:50



Bookmark and Share


  ULJO
Oh så behagligt skrivet
2016-09-20

  Anya VIP
Vilket härligt ord: tjocktröjjig...
Mysigt med värme efter kylan.
2016-09-19

  Fem hjärtan VIP
Gosmysig dikt om att krypa ner i värmen vid sin käraste.. underbart formulerat! ..." häller mig under tjocka täcken vid dig"
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP