Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Granyran"


Köp en gran av oss
Någonstans i Sverige

Kanske är det ett barr
Från just ditt träd
Som vi drar fram

Du har chansen att
Vinna 500 miljoner

Var inte dum
Man vinner bara
En gång så stort

Om någonsin
Ta den!

Och det är alla.Fin
Fina Timmerstockar!

Sågverk.Skogsmaskiner
Samt personal ingår!




Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-18 08:42



Bookmark and Share


  bumerang
Blir så trött. Missar därmed alla
möjligheter.
Tror nämligen inte på den sortens lycka.
Så den satiren gick hem.
2016-09-18

  Ingrid Trolle
Japp! Guld i gröna skogar.
Lite barr här och där.
Underbar satir!!!!
2016-09-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig, mustig granskogssatir! Man blir alldeles yr!
2016-09-18

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha - fin sagolik satir... Vi brukar annars mest få färgglada erbjudanden om att vinna guld (men inga gröna skogar).
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP