Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om borttappade tankar.

Din tanke,
försvann i tomma intet.
Poff! Och så
 var den borta.

Den flög, 
och sällades sig
till andras bortflutna tankar;
tankar som en gång tänkts
av andra människor,
men som också de gått förlorade.

Alla lever de,
i det Förlorade Landet
där de kan vara borttappade
tillsammans
i glömskan, i alla evig tid.




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-18 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP