Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm.

Somnade.
Drömde så konstigt.
Fann en dörr.
Utan handtag.
Hörde musik.
Från andra sidan.
Dörren var varm.
Den kändes levande.
Visste att jag var tvungen.
Att försöka.
Öppna dörren.
Oavsett vad som fanns på andra sidan.
Men hur?
Utan handtag?
Eller en aning?
Kände mig förkrossad.
Men jag visste.
På något sätt.
Att någon dag.
Skulle dörren öppnas.
Av sig själv.
Släppa in mig.
In i mörkret.
Någonstans inom mig.
Kunde jag känna lättnad.
Sedan vaknade jag.
Förvirrad.
Berövad.
Och ledsen.
Fortfarande undrande.
Vad betydde allt egentligen?
Men kommer jag någonsin få svar?
Jag undrar jag.

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-18 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP