Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hjärtefråga.

gatorna är tomma
men månen lyser
visar henne vägen
genom labyrinten

hon går långsamt
nästan som om hon är skadad
men om någon skulle titta efter
skulle de inte hitta något sår 

det är hennes hjärta som är brutstet
hon är bara en vanlig tjej
kanske alltför vanlig för den pojke
som krossade hennes hjärta

den som krossade det i bitar
hon gjorde inget fel
mer än att kanske falla
falla för en 'fuck-over- boi'

och åh hon önskar
hon önskar så mycket
att hans hjärta också kunde
splittras för vinden

kanske hon skulle ja...(ta kniven och..)
hon skulle kunna göra något så... 
och han skulle få  lida
(säkert) lika mycket som hon lider nu

ja det skulle vara så häftigt
hon springer hem med ny energi,  
medan en illavarslande plan börjar ta form - 
i morgon, imorgon kommer vara dagen  jag återföds

 

 

© September 2016




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-18 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP