Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad och förförd av dina blå

 

Min

allra finaste,

Mina känslor

fyller mina lungor

andas din ljuva doft

och killar i min mage

varje gång du berör

min kropp och själ

så att hjärtat mitt

börjar sjunga

bara för

dig

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-09-23 16:28



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Så ljuvligt blir alldeles varm i hjärtat!
2016-09-27

  Nils-Robert
Så himla fin dikt
2016-09-26

  Heikki Hellman
Träffade huvudet på spiken!
2016-09-25

  Vågparet
Tycker om.. så fint..
2016-09-24

    ej medlem längre
Killar i min mage!
är bäst!
2016-09-23

  Linda CH VIP
Mjukt och fint!
2016-09-23

  Nils-Robert
En dikt som får tanken och hjärtat att brusa. En kärleksdikt av magnitud.
2016-09-23

  M:tin
Jättefint!!!!!!
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP