Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifjol var vi i Dalarna en vecka med barnbarn och son. På kvällarna blev det kortspel. En del andra spel, kubb bl a. Vi hade bojkottat allt tv-tittande.


SPONTANT

Farfar och jag (farmor) satt ifjol sommar och spelade kort med barnbarnen.
Många skratt och roligt hade vi under denna vecka.

Så tyckte farfar att det gick lite för bra för lillkillen nio år.
Så han sa, nu tror jag att du fuskar lite.

Svaret kom blixtsnabbt!
Nej det gjorde jag igår!

Ja då var den kvällen gjord, barn är så ärliga i alla fall.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-19 11:17



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Man har så
kul man gör sig
det tycks ni kunna
göra bra: Hurra!
***************

2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP