Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjättrad av mönster i blindhet


Inuti mig fanns

ett tomrum

som inte

kunde fyllas.

Gud vet

hur många gånger

jag försökte.

Djävulen känner

namnet på alla barerna.

Andra ej namngivna

demoner

fick sin näring

ur min uppspydda mat.

Glöm ej heller mina tvångstankar,

en festmåltid vareviga dag.

Jag kan nämna flera dukade bord,

men jag rodnar,

jag har inte förlikat mig än.

Iklädd glädjemask

anade ingen.

Anförtrodd allt,

tröstad av ingen.

Den maskerades

mästerliga rollprestation.

Fjättrad av mönster

i blindhet.

Fjättrad i mig själv.

Av mig själv.




Fri vers av Mangal VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2006-05-12 18:10



Bookmark and Share


  Attimi
Anförtrodd allt, tröstad av ingen. / Den maskerades mästerliga rollprestation.

Tror det här är nagot av det bästa jag läst av dig hittills.

Det är intressant vilken osynlig och ända allerstädes närvarande sjukdom detta är som du beskriver. Rädslan att visa sig svag som far en att gömma sig bakom en fasad av givande.
2007-04-13

  Krissie
Imponerad....Snyggt skriven! Tänk vad många saker i samhället det finns att försöka fylla ett sådant tomrum. Saker som gör att tomrummet bara ekar ännu större....
2007-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP