Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Ack om det gjorda kunde bli ogjort
och man kunde vrida tiden tillbaka
Den chans jag drömde om och som jag fick
blev inte som jag tänkt, nej allt gick snett

Ack om det gjorda kunde bli ogjort!
Jag ville visa min allra bästa sida
Men berusad och full som jag var
gjorde jag bort mig och fel ord jag sa

Ack om det gjorda kunde bli ogjort
och jag fick samma chans igen
Då skulle jag göra allt så mycket bättre
Men den stunden kommer aldrig mer igen




Fri vers av Andreas_li
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-09-19 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li