Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla metoder godkänns...

Kan man inte
sprida ljus
kan man
ju alltid
reflektera det
som eventuellt
landar på en själv...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-22 23:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Underbart! Riktigt sant! Jag Bokmärker denna!
2016-09-27

  Ezmeralda VIP
Sant, man kan det!
2016-09-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant, så sant!
2016-09-23

  Carola Bouvin
Absolut...så sant!
2016-09-23

    Dan Myrbeck
Ja. Det viktigaste är väl att man inte själv lägger beslag på allt ljus!

Bra belyst.
2016-09-23

    Sefarge VIP
Reflekterande
Skriftat!
:)
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt