Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solstol över tårarna

vill sträcka droppar till dig
av tårarna från då
få dem i en spegels storlek

vill se hur du tycker att du ser ut
i den prismans ljus

se vilken min du väljer
om du blundar även då

när ditt ansikte blir nedstänkt
av mina äldsta tårar
aldrig sjunkna längre
än till brunnsbottens golv

det du sett till
att bygga i säkert bergrum

den där brunnen du dolt så väl inunder

och du
du sitter ovanpå
i en alltid lika nyköpt solstol
och visslar
ovidkommande melodier
utan slut




Fri vers av vissla
Läst 623 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-05-12 21:10



Bookmark and Share


  hallonbåt
Så len och vacker att man bara vill skatta fast man egntligen inte får i den så vacker dikt som denna!
kramar
2006-07-23

    Tigger
Wow! Not bad, not bad at all. Snyggt slut. Gillar också den lite varsamma tonen i ordvalet.
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla