Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängkammardiskussion

- Vill du, eller vill du inte?
- Inte!
- Men du ville ju alldeles nyss!
- Då ja, men inte nu!
- Men om en liten stund kanske du vill igen?!
- Nej, jag ville förut - men inte längre.
- Men om du ville förut, kanske du vill igen. Lite senare!
- Jag tror inte det, kanske.
- Men, då väntar vi en stund...

- Nu har det gått en stund! Vill du nu då?
- Nej, har jag ju sagt. Jag har tappat lusten.
- Men nyss sa du ju kanske!
- Vad du tjatar. Tror du att jag blir villigare av det?
- Nej! Men jag tror faktiskt inte att du vill över huvud taget.
- Jo, jag vill.
- Vill du?
- Inte just nu!
- Men nyss sa du att du ville!
- Du förstår mig inte.
- Jag förstår att du inte vill. Jag ger upp...
- Sluta! Du vet att jag också vill. Jag tycker om dig. Jag vill också, verkligen, men kanske om en liten stund...
- Du sa ju att du inte ville längre. Jag fattar ingenting. Jag går och tar en dusch!
- Nej, vänta lite! Snälla! Jag vill ju, bara du inte är så himla hetsig.
- Du gör mig hetsig!
- Förlåt!
- Vill du, eller vill du inte?
- Inte!




Prosa (Kortnovell) av Andreas_li
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-24 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas_li
Andreas_li