Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


Höstens mörka skuggor

Regnet öser ner utanför fönstret
i den mörka höstkvällen, skuggorna
från de stora björkarna dansar i
gatlyktans sken och ger ett spöklikt
intryck – hösten är påtaglig i nuet

Men skönt är då att veta att himlen
ändock alltid är som mörkast innan
morgonen gryr oavsett årstid, där
en ny dag bjuder oss sitt ljus…..




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 668 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-24 11:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Allt går nu till vila tills våren tar vid igen :) kram
2016-10-06

  Änglaögon
Fint skriftat om denna vackra omän dystra och mörka tid..
2016-09-28

  Palett
Här målar du en sann bild av hösten och den mörka årstiden, fint beskriven !
2016-09-27

    ej medlem längre
Ja det är mörkrets tid, inte så trevligt när man är van sol och värme! Men allt har sin tid! Skönt att veta att ljuset finns bakom det mörka!
Fint diktat!
2016-09-24

    ej medlem längre
Tycker om texten! Bra fångat.
2016-09-24

  soligajag_1 VIP
Sån vacker och ljuv poesi om hösten och dess inverkan på oss.
Mörkret ger oss en annan trygghet vi värnar om.
Fint skrivet!
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson