Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min underbara nallebjörn. Bild Google.


Du är min nallebjörn

Du är det vackraste jag vet.
Du är det bästa jag har i min
livsbana.
Fast jag skulle få hela världen
skulle jag tacka nej skulle välja
dig i första hand.
Det finns inga pengar i världen
som är bättre än dig.
Du är nog min teddybjörn för
lilla mig.
Jag älskar dig så mycket det
finns inga ord till det min
käraste.
Ingenting skulle bli bra utan dig.
Du är så fantastisk min älskade.

MaRit-MaRitza LöfRoos




Fri vers av MaRit MaRitza LöfRoos
Läst 288 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-24 11:40



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Så vackert du skriver om mig:)
Kram tillbaka !
2016-09-26

  Zandor
...du är det finaste i världen
2016-09-25

  ULJO
Tjusigt
2016-09-25

  soligajag_1 VIP
Så vacker och en fantastisk poesi till sin kärlek!!
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

MaRit MaRitza LöfRoos
MaRit MaRitza LöfRoos