Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en vän till mig gick bort för två månader sedan. att skriva är terapi för mig.. det hjälper i dom svåraste stunder.. så lev här och nu,det är en sak jag lärt mig!


fia

Saknar dig min vän.

Sötaste Fia, det gör så ont att veta att du inte längre finns hos oss..

Många vänner lämnade du kvar här att sörja dig.


Vi gläds för alla goda minnen.

Sörjer för att det ej blir fler.

Himlen gråter för en älskad vän.

Hoppas att vi alla orkar gå vidare, det är så svårt ibland.

Du ville alltid alla väl, du försökte alltid förstå.

Du var min vän och jag är så glad över att jag fick vara din för en stund..

saknar dig fia...

1981.01.28-2006.03.13




Fri vers av habibty
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-05-12 21:57



Bookmark and Share


    susi
jag förstår hur det e att förlora en vän ..
har nyligen förlorat en vän .. =(
trodde aldrig att det var så hemskt..
fina ord ..
2006-11-04

  Patrick N Sonett
yes. its hard. kämpa på.
himlen gråter alltid. bra skrivet från å till, lite ojämnt men en hel del glimtar. good. keep it up. hey.
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty