Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en fullständiga människa

hon har anlagt vägen mellan florens och rom,
men hon vandrar helst i skogen; hon är
ensam, och hon längtar (mer än hon saknar):
hennes barn finns ännu inte, om någonsin.
hennes ångest är ett döende träd; hennes
glädje när flöjter spelar under hennes fötter:
när hon känner och tänker och är
i precis samma universum som du.








Bunden vers av med viss svårighet!
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-25 08:31



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
En vacker text. Hennes ångest ett döende träd. Just så.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!