Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på restaurangen

jag pratar om planeternas banor
och lyssnar till hennes bröst
medan hon är en dikt
som håller samman biblioteken
jag söker det rätta ordet, nej, den rätta
stavelsen i versfötterna, men
leendet säger indirekt och direkt:
"jag vill kanske samma som du"






Fri vers av med viss svårighet!
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-03 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!