Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

återblick

en runsten nedslagen i jorden som en kil
som hade någon velat klyva världen i två halvor.
nu står den här, ett oavslutat arbete:
här ska man visst känna tidens storhet och tyngd
men jag känner ingenting.
jag ser bara åkrar, åkrar, nyplöjda
gråjordar,
några traktorer som betar sig mätta
långt där borta,
en grupp påskliljor som ringlar sig
i vårsolen




Fri vers av med viss svårighet!
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-28 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!