Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

elementen

på torget rådbråkades giljotinerades hängdes, vars vilkas
inför jublande fasande massan. guidens megafon

den buddistiska munken lär sig att släppa taget,
att inte lida - men varför skulle man inte lida?

en svart mur med döda konstnärernas namn,
vars vilkas verk smälts ner till en namnlös, svart mur

jag har sökt kunskap, jag skrev på kontraktet.
mina högsta betyg förrådde dem som vägrade.

nu kommer paragraferna! paragraféerna! som gräshoppor
i kostymer: miljoner hoppfotade välkammade gräshoppor




Fri vers av med viss svårighet!
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-04-06 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

med viss svårighet!