Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jagad av hela USA för att han vågade avslöja sanningen


Hjälten Snowden

Edward Snowden hade någonting många saknar
Han hade samvete att se till så folk vaknar
Äntligen någon som inte låtit sig skrämmas
Illuminati de borde verkligen skämmas
NSA har över hela världen full kontroll
USA startar krig på många olika håll
Dessutom har det blivit mycket värre numer
Integriteten den försvinner helt för allt fler.

Förhoppningsvis gjorde han inte det förgäves
Det var bara han som hade det mod som krävdes
Mindcontrol används också för att lura många
Massmedia kan de flestas åsikter fånga
Sverige fick ju en superdator av USA
För att alla i detta landet avlyssnas ska
Det finns planer på en FN-styrd världsregering
Friheten krymper snart till absolut ingenting.




Bunden vers (Rim) av Maria Eliasson
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-25 20:25



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kanske är det skillnad
På yttrandefrihet och
Yppandefrihet som " vi
dumma" inte förstår?

2016-09-25

    Sefarge VIP
Hmm.
Yttrandefrihet verkar
Bara vara någonting
Stater o myndigheter
Har ensamrätt på att
Bestämma vad som
Skall avslöjas.
Och inte den enskilde
Bra betänkansvärt
Skriftat!
:)




2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Eliasson
Maria Eliasson