Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utökade min tidigare haiku "höstdagjämning".


triptyk om hösten

 

1.

eklöven faller
andlöst mot frostbeklädd mark
skuggorna blommar


2.

brandgula facklor
irrar över becksvart sjö
kräftan flyr i skräck


3.

gråspräcklig gubbe
betraktar sommarens skörd
drar sin sista suck

 




Bunden vers (Haiku) av Hermonius
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-26 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermonius
Hermonius