Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är mindre ensam när jag är själv.



Det är inte lätt att vara vaken
när alla sover
att inte ha några ögonlock
att blunda med


att stå där och se på när allting
faller.


Det är inte lätt att vara tyst,
inte lätt att höras genom bruset.






Fri vers (Fri form) av whimsical
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-29 00:23



Bookmark and Share


    TvåTungor
Titeln är klockren, med hög igenkänningsfaktor.
2016-09-29

  Zandor
Underbar titel
2016-09-29

    ej medlem längre
suggestiva rader, finfint i nattens sena timme...tack.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

whimsical
whimsical