Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aleppo

Ban ki moon:
-"Det är värre än ett slakthus!"
Bombplanen avlöser varandra,
Människor har ingenstans att ta vägen,
inget hopp i sikte.
De gräver upp sina döda barn ur rasmassorna.

Vart har mänskligheten tagit vägen?
Vart har m ä n s k l i g h e t e n tagit vägen?
Vart har ........................................... tagit vägen?




Fri vers av Feminaz
Läst 253 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-09-29 07:23



Bookmark and Share


  Feminaz
Min tanke går till de som oskyldigt plågas utav kriget i Syrien. De som lever mitt uppe i kriget och som inte har något värn. Jag tänker att en organisation som Läkare Utan Gränser är väl värd att stödja!
2016-09-29

  Larz Gustafsson VIP
http://www.proletaren.se/utrikes-mellanostern/vilka-ar-de-verkliga-krigsivrarna-i-aleppo

2016-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Och Syriens regering ska alltid utmålas som skurkarna. Ändå är det de s k rebellgrupperna som vägrar att göra upp med sina relationer till al-Qaida.
2016-09-29

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
vart har VI tagit vägen
ibland känns det som man SJÄLV kommit från en annan planet
2016-09-29

  Elwania
Vi gräver upp våra tillkortakommande
i samma tid som de döda barnen grävs upp
vi möter bristerna med tystnad
världen regeras av kriminella som vi kallar för ledare
Men var och en av oss bär på ett ansvar av att vi behöver förändras
ömsa skinn av de gamla föreställningar inom oss.
Inget förändras utifrån och in .. Det är alltid inifrån och ut....


2016-09-29

  objekt3
de kan inte komma för signalen gick ut av det reguljära försvaret och de är flygvapnet som uppfattat det och förutom att de inte har rutiner för samarbete är de upptagna på annat håll -
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz