Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppar

 

Droppar i tusental 

mot neonupplysta gator faller 

Vinden viner mellan 

glasklädda kroppar 

genom öde gator 

ekar tystnaden i ensamhet 

Tusentals droppar 

ekar mellan glasklädda kroppar 

Regnvåta speglas neonupplysta gator 

på glasklädda kroppar 

ensamhetens tystnad 

förbi horisonten försvinner 

bortjagad av morgonsolen 

som speglas på glasklädda kroppar ........




Fri vers av Mr_Solstråle
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-29 09:36



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Anna och jag har kommit fram till att den här är exceptionellt bra! Helt magisk! Alla borde lösa denna, och lösa denna högt! Helt fantastisk!
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mr_Solstråle
Mr_Solstråle