Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsätter


ouroborosen är inte en cirkel.

en del av dessa öppningar är som revor i trendigt trasigt kläder.
de visar på något som redan finns där,
men som gömts undan.
det handlar om öppningar,
öppningar och upprepningar.
mönster som återfinner sig i kroppens oavbrutna rörelse.
hjulen. rädslor. trypophobia.

ouroborosen är inte en cirkel.
den är ett hål.
där mening och känslor resignerar sig
för att igen uppkomma,
som upprepning.
likt en radiomelodi som spelas
tills den ersättas av något som är färskt men
på det hela tagit inte nytt.

de är som jeansen du älskade, nu trasiga
revor öppna mot knän och kropp.
öppna igen för någon som är
färsk

men, på det hela taget inte ny.




Fri vers (Fri form) av Anders Johan Borgström
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-29 09:42



Bookmark and Share


  objekt3
ur svarta hål kommer något kanske det högst verkliga antimateria (annan materia) någon slags (simpel) energi är det talan om
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders Johan Borgström
Anders Johan Borgström