Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missmodigas försvarstal.

Mura inte in dig själv.
Bygg inga monument över din otillräcklighet.
Drunkna inte i dina ofullständigheter.
Dina misstag behöver inte köras i repris.
Famna dig själv för en stund.
Landa.
Andas.
Öppna ett fönster.

Varje ärlig människa vet
att varje ärlig vuxen människa är
både skrot och korn.
Ta dina korn och gör något fint,
och låt skrotet skramla men inte skrämma dig.






Fri vers av Feminaz
Läst 240 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-29 15:27



Bookmark and Share


  i af apa
absolut.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz