Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till slut...

 

sårigheten i kvällens smygande moln

tillfället du längtat efter

i dagar utan någon som helst betydelse

svider i gripandet efter så mycket mer

än det någon kan förstå

jag suger i mig kvällens luft i ren panik

 

molnbärarna vet inget om geometri

jorden böjer sig konstant mot skuggan

gråskalorna fångar dig vid fönstret

som i en lek med upprinnelsen

symmetrin i den föränderligheten

är mästerlig i dina ögon




Fri vers av andrasidan
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-29 18:55



Bookmark and Share


    jaybird
"jorden böjer sig konstant mot skuggan

gråskalorna fångar dig vid fönstret"

Sätter värde på rörelser som dessa. Som att åter bläddra i en bortglömd sagobok.

Slutligen "symmetrin i den föränderligheten" ökar på kontrasterna i det skönt oförenliga.

En utmejslad studie i medvetenhet.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan