Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdens stjärnprydda töjbara pyjamas


Låt oss drömma om en fredlig värld, men vi bör också vara realistiska, inse att människor är tämligen labila varelser som skulle sväva tyngdlöst utan jordens dragningskraft.

Det är bara det att ingen vill vara fånge i rymdens stjärnprydda töjbara pyjamas och tvångstankar om en vacker flyktväg ur verkligheten skapar budskap som misstolkas.

Ensamheten värker hela vägen rakt igenom hjärtat när krigen aldrig tar slut, då ingen hör hur ensamma ropen är i ögonblicket som de dödliga kulorna inte ens gör en reva i himlen.

___________








Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-30 15:22



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Sant, trots att det andas av missmod.
2016-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP